Tai taikytina ir trečiam pagal dydį Italijos miestui Neapoliui. Aš pats to nei patvirtinti, nei paneigti negaliu, nes Neapolyje nesu vairavęs, bet, vaikštant po miestą, vizualiai buvo galima pastebėti, kad vairuoti čia nelengva – gatvės siauros, vairavimo kultūra ne universitetinė, eismo taisykles vietiniai traktuoja pagal situaciją, suvokimą ir nebūtinai vienodai.

Maža to, esu dar girdėjęs, kad nuomojantis automobilį kituose miestuose geriau neakcentuoti, kad važiuosite į Neapolį, nes jums gali nepadoriai pakelti išskaitą (sumą, kurią draudžiamojo įvykio atveju mokėsite patys), padidinti draudimo įmoką ar net išvis nebeduoti automobilio. Nežinau, ar tai teisybė, ar tiesiog viena iš miesto legendų, tačiau, jei nėra būtino reikalo, gal geriau Neapolyje ir nevairuoti – mažiau galvos skausmo. Juolab, kad ir viešasis transportas jame yra visai normalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją