Keleivių salono įgula teigia, jog vertėtų vengti džinsų ir treningų, tačiau norėdami keliauti pirmąja klase neprivalote rengtis vien dizainerių kurtais drabužiais.

Viena stiuardesė, dirbanti Jungtinėje Karalystėje, rekomenduoja moterims vilktis madingas kelnes ir trumpą stilingą džemperį ar suknelę, o vyrai turėtų rinktis marškinius ir rusvai žalsvos spalvos kelnes.

Viena stiuardesė aiškino: „Kad būtumėte perkeltas, turite atitinkamai atrodyti. Madingai, tačiau išlaikytai. Turėtumėte sudaryti įspūdį, kad keliaujate dažnai. Tačiau nesirenkite dizainerių drabužiais nuo galvos iki kojų“.

Kita pridūrė: „Kai skrendame, turime laikytis griežto aprangos kodo. Jokių džinsų ar treningų“.
Apie aprangą skrendant pirmąja klase prabilta po to, kai viena žurnalistė papasakojo kaip jai visuomet pavyksta pasiekti tai, kad ji būtų perkelta į pirmąją klasę. Britė Tilly Bagshawe „Bloomberg“ pasakojo, kad jai netenka mokėti už vietą pirmojoje klasėje skrendant jos dažniausiai pasirenkamomis oro linijomis „Virgin Atlantic“.

Prieš savo skrydį ji visada paskambina rezervacijų komandai ir sako: „Ar pajamų valdymo skyrius dar nepaskelbė pirmos klasės vietų, į kurias galima perkelti iš žemesnės?“

Žurnalistė aiškina: „Kai jie pasako ne, paprašykite patikrinti arba sujungti su pajamų valdymo skyriumi, kad galėtumėte paklausti, kada jie paskelbs kiek vietų liko“.

T. Bagshawe teigia, kad tai tas pats kaip mandagiai pasakyti: „Turite neparduotų dvidešimt vietų? Kodėl jūs jų neatiduodate?“ Pasak jos, pokalbio pabaigoje pašnekovas beveik neabejotinai jai suteiks vietą aukštesnėje klasėje.

„Virgin Atlantic“ atstovas spaudai teigė, kad oro linijos savo lojaliausiems klientams dovanoja tūkstančius vietų aukštesnėje klasėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)