Neseniai Ania Jakovleva, kurios pseudonimas @nolimitua, išpublikavo videoreportažą, kaip kemša drabužius į pagalvę, kurią vėliau įsineš į lėktuvo saloną. „Vertingiausias patarimas keliaujant!!! Pagalvė – nemokamas rankinis bagažas“, – parašė ji prie savo publikacijos. Jos videoklipas sulaukė išskirtinio pasisekimo – nuo spalio 12 d. jį peržiūrėjo 17,6 mln. kartų.

Pirmoje reportažo dalyje mergina krauna drabužius į pagalvės užvalkalą su užtrauktuku, ant lovos padėtas JAV pasas. Antroje dalyje ji oro uoste vežasi didelį lagaminą su ratukais, ant kurio uždėta pagalvė; pasisukusi į kamerą, ištaria: „Ššš.“ Galiausiai ji ramiai sėdi savo vietoje lėktuve, ant kelių laikydama pagalvę, ir merkia akį – patvirtindama, kad jos gudrybės nepastebėjo.


Vienas „TikTok“ naudotojas pakomentavo: „Dabar visi apie tai žinos. Nuo 2022 m. aviakompanijos pradės taikyti mokestį į saloną įsinešamoms pagalvėlėms.“ A. Jakovleva atsakė į šį komentarą šypsenėlėmis.

Kitas žmogus suabejojo, ar ši gudrybė išdegtų: „Į kai kuriuos skrydžius neleidžia pasiimti net rankinės, netikiu, kad leistų įsinešti pagalvę.“

A. Jakovleva atsakė: „6 kartus patikrinta, visais kartais pavyko.“

Kadangi mergina skrido su registruojamu bagažu, gali būti, kad jos pagalvę palaikė asmeniniu daiktu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)