Jei nesinori nusileisti pusryčių vilkint it iš gerklės ištrauktais drabužiais tarsi tai būtų jūsų stilius ar protestas prieš lygintuvus, tuoj sužinosite, ko imtis.

„The Mirror“ publikacijos autorės dėmesį patraukusi vienos oro bendrovės keleivių salono įgulos narė Esther Sturrus savo „TikTok“ paskyroje pasidalijo keliais patarimais, kuriais derėtų vadovautis, kad išpakuotas lagamino turinys nesugadintų nuotaikos.

„Smalsu, kaip išsilyginti drabužius be lygintuvo? Padės nuo dušo kylantys garai. Jie greitai ir veiksmingai lygina raukšles“, – pradeda patarimų vaizdo įrašą Esther.

Ji tuoj pat pademonstruoja, kaip šis patarimas veikia: ima kiek susiglamžiusias uniformos kelnes ir pakabina jas ant rankšluosčių džiovyklos viešbučio apartamentų vonioje. Tada paleidžia karštą dušą, kad sklindantys garai atliktų savo darbą. Ir iš tiesų – neilgai trukus darbas atliktas – kelnės lygutėlės, be raukšlelės.

Tai buvo pirmas patarimas, o dabar – antras.

„Dėdamiesi drabužius, jų sluoksnius atskirkite džiovyklių servetėlėmis. Šios servetėlės padeda išsaugoti paradinį drabužių vaizdą“, – tikina Esther ir rodo, kaip pakuoti drabužius.

Esther įkloja po servetėlę (angl. „dryer sheet“) tarp visų drabužių sluoksnių. Ji teigia, kad po tokio triuko iš lagamino išimti drabužiai nebūna prisigėrę kokių nors kvapų, be to, jie tampa minkštesni ir neatrodo baisiai susiglamžę.

Beje, vienas iš džiovyklėms skirtų servetėlių pranašumų tas, kad medžiagos, kuriomis tos servetėlės impregnuojamos, veikia kaip antistatikas – mažina daugelio audinių įgaunamą statinį elektros krūvį. Dėl šios priežasties net pačiame lagamino dugne atsidūrę drabužiai apsaugomi nuo pernelyg įsirėžiančių raukšlių.

Jei vos pasiekę kelionės tikslą norite spinduliuoti gaivą ir tiesiog švytėti, į krepšį, kurį imate kaip rankinį bagažą, turite įsimesti baltus trikotažinius marškinėlius ir tokią priemonę, kuri gaivintų bei drėkintų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją