Dabar visiems galiu pasakyti, kad toks Los Andželas, kokį dauguma turistų įsivaizduoja, yra West Hollywood rajone – lietuviškai vadinamame Vakarų Holivude.

Viena populiariausių pramogų, kurią šiandien noriu išbandyti, yra turas, per kurį profesionalūs gidai vežioja po vietas, kur gyvena žvaigždės. Pirmiausia įsukame į garsiuosius Holivudo kalnelius – jie ypatingi tuo, kad kiekvienas kalnelis slepia labai populiarų žmogų.

Žvaigždžių namai Los Andžele

Juokingiausia, jog mes visą laiką važiuojame pagrindiniu keliu ir, žinoma, niekas iš žvaigždžių mūsų svečiuose nelaukia. Vykstame prie namų tvorų, vartų, galime pamatyti tik namo stogą, kaminą, kartais, jei vartai atidaryti, išvystame automobilius.

Pavyzdžiui, pravažiavome pro režisieriaus Quentino Tarantino namą, Katy Perry tvirtovę, Zaco Efrono, Jaredo Leto ir daugybės kitų žvaigždžių namus.

Kai perki bilietą, būna parašyta, kad organizatoriai negarantuoja, jog pamatysime žvaigždes. Sako, kad jas dažniausiai išvysti galima ne išeinančias iš namų, o važiuojančias automobiliuose.

Mums ši atrakcija smagi, visiems patinka, įdomu, bet čia gyvenančios žvaigždės šitų ekskursijų autobusiukų nekenčia. Labai dažnai pravažiuojant ne tai, kad pamojuoja ir nusišypso, o parodo nemalonų gestą, iškeikia. Įsivaizduokite, jei jūs čia gyventumėte ir kasdien prie jūsų namų atvežtų būrį turistų.

Visą laiką, kol važiuojame, į ausį kalba gidas bei vardija žvaigždžių vardus – pusės jų net nesu girdėjęs.

Žvaigždžių namai Los Andžele

Ką iš šitos kelionės supratau, tai kad patys garsiausi šiuolaikiniai žmonės stengiasi gyventi toliau nuo gatvės – jie renkasi slėnius, privačius rajonus, prie kurių privažiuoti negalima. Palei gatvę daugiau gyvena senesnės kartos žvaigždės.

Iš čia labai gerai matosi, kodėl ant šitų kalvų visi taip nori gyventi – nuo jų atsiveria nuostabus vaizdas į visą Los Andželą. Tik liūdnas dalykas, jog daug žvaigždžių iš čia po truputį bėga ir išsikrausto kur nors į miesto pakraščius.

Beje, vien tik pinigų norint čia gyventi nepakanka – namo negali nusipirkti, jei, pavyzdžiui, turi labai prastą reputaciją, nesurenki rekomendacijų iš kaimynų. Čia visi vieni kitiems turi patikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją