Palm Springsas yra mano asmeninė meilė. Negaliu nepasinaudoti tarnybine padėtimi ir neparodyti jums šio nuostabaus kampelio. Tai yra ideali vieta gyventi, atostogauti, tik gal šiek tiek per karšta. Miestelis patinka tiems, kas vertina ramybę, meną, architektūrą, gerą maistą bei, aišku, karštį. Jo visiškai nemėgsta ieškantys triukšmingos barų gatvės, vakarėlių iki ryto, striptizo klubų, pigių kokteilių, bokso kriaušių.

Šis miestelis nebūtų toks populiarus, jei ne interjero dizaineriai, architektai, kurie čia ėmė statyti vienus gražiausių namų Amerikoje. Būtent jie papuošė dykumą ir išgarsino ją visose valstijose. Į pačią dykumą eina labai retas – didžioji dalis pasižiūri pro automobilio langą, ir tiek.

Palm Springsas

Sunku nusakyti jausmą atvykus į Palm Springsą – nelabai net turiu, su kuo palyginti. Tu tarsi pabėgi nuo civilizacijos, užsikimšusių gatvių ir didelių stiklinių namų, bet tuo pačiu tai toli gražu ne kaimas, nors taip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Desertas jūsų ir mano akims – tipiškas 1970-ųjų statybos Palm Springso rajonas – Canyon View Estates. Visiškai iščiustytas, nubučiuotas kiekvienas kamputis – rajonas atspindi idealią Ameriką – tokią, kokią dažnai matome reklamose. Absoliuti estetika, neįtikėtinas spalvų suderinamumas: pavyzdžiui, namų durys švelniai žalsvos, rožinės. Atrodo, kad tai ne tikri namai, o žaislinis tobulas pasaulis.

Šis rajonas visame pasaulyje išgarsėjo po praėjusiais metais pasirodžiusio filmo „Don’t Worry Darling“ su garsiuoju dainininku Harry Stylesu. Būtent šitame rajono užsukime, kuriame dabar stoviu, buvo filmuojamos pagrindinės scenos.

Palm Springsas

Viskas čia taip gražiai suderinta. Tame filme atrodo, kad tokia vieta negali egzistuoti, bet ji iš tiesų yra realybėje. Namų vidus, aišku, ne toks, kaip rodė, bet išorė visiškai tokia pati. Net automobiliai, kurie stovi prie namų, atrodo kaip iš senovinio amerikietiško filmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją