Monika neretai į keliones po užsienį leidžiasi viena – tiesa, dažnai tam turi kokį nors tikslą: pavyzdžiui, vyksta į muzikos festivalius. O štai Lietuvoje ji labiausiai mėgsta pajūrį, nes be galo myli jūrą.

Visgi šį kartą Orijus su Monika keliauja į kitą kurortą – Birštoną. Būtent čia užsispyrė važiuoti charizmatiškoji dainininkė.

„Man labai patinka Birštonas – tai yra sveikatos, ramybės ir atsigavimo miestas, į kurį atvykstu gana dažnai. Yra, kur pasivaikščioti, vyksta muzikos festivaliai. Patinka gyventojai, čia jauku, gera, smagu pabūti. Birštone aš atsigaunu“, – tikina Monika.

Orijus Gasanovas su Monika Liu lankosi Birštone

Vaikštinėdami po miestą, jiedu stabtelėjo pasikalbėti su Birštono turizmo informacijos centre dirbančia Rūta, kuri pasidalijo, kas turistus čia nustebina labiausiai.

„Mes esame labai mažas, kompaktiškas miestas – nėra didelių atstumų, nereikia toli eiti. Atvykusios grupės sako, kad užsuko tik trumpam, pasivaikščios valandėlę ir išvyks, o mes žinome, jog ta valandėlė, tikėtina, išsitęs iki pusantros ar dviejų, nes žingsniai čia sulėtėja“, – juokiasi Rūta.

Orijaus kelionės Lietuvoje neapsieina be pramogų – ekstremalumo nemėgstančiai Monikai būtent tokį išbandymą Birštone keliautojas ir paruošė.

„Šiandienai suradau ilgiausią, greičiausią, stačiausią rogučių trasą Lietuvoje. Bus labai smagu – čia kaip atrakcionų parkas, tik dar geriau“, – sako Orijus.

Iš baimės akis išpūtusi Monika, prieš nerdama į iššūkį, išgirdo ir vienintelį patarimą – niekur nespausti stabdžių bei lėkti visu greičiu.

„Rogutėmis galima važiuoti po vieną arba po du, – pasakoja Orijus, sėdęs kartu su Monika. – Iš pradžių labai lėtai kilome į kalną, patys iš savęs juokėmės. O tada prasidėjo tikroji atrakcija – atsirado greitis, Monika šaukdama prašė stabdyti.“

„Mes iškrisime, laikykis! – juokdamiesi rėkė abu. – Sakė, kad trunka dvi minutes, bet mes čia amžinybę važiuojame.“

Visgi ties čia judviejų nuotykiai nesibaigė – vakarieniaujant „Esė“ viešbutyje esančiame restorane, Orijaus ir Monikos laukė naujas kuriozas – Orijus Moniką aptaškė juodųjų serbentų gira.

Visus linksmus įspūdžius iš Birštono žiūrėkite naujausioje „Orijaus atostogos Lietuvoje“ laidoje.

„Orijaus atostogos Lietuvoje“ – kiekvieną antradienį 21 val. per Delfi TV ir bet kuriuo patogiu metu Delfi portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją