Pristatydamas kelionės vietą, Orijus Druskininkus giria sakydamas, kad tai yra vienas gražiausių ir populiariausių Lietuvos kurortų, kuris garsėja sveikatingumo programomis, sanatorijomis.

„Esu čia buvusi, bet seniai. Mano brolis kiekvienais metais dalyvauja plovo virimo čempionatuose, tad kažkada atvažiavau palaikyti į Druskininkus“, – atskleidžia Karolina.

Orijus Gasanovas su Karolina Meschino apsilankė Druskininkuose

Kaip ir kiekvienoje „Orijaus atostogos Lietuvoje“ laidoje, taip ir dabar buvo išrinkta įdomi, netradicinė nakvynės vieta. Ja tapo viešbutis „Tech Spa“. Kaip teigia Orijus, apie šią vietą daug kalba madingi žmonės, kuriuos vilioja galimybė ten turėti darbostogas.

Žinoma, neapsieita ir be skanaus maisto. Anksčiau lankytuose miestuose O. Gasanovas su kelionės draugėmis rasdavo įdomių vietų, tad Druskininkai netapo išimtimi – jie su Karolina aptiko visišką klasiką – 27 metus dirbantį restoraną „Širdelė“, kuris užburia autentika.

Visgi daugiausia įspūdžių paliko unikali pramoga – skrydis lynu per Nemuną.

„Atėjome į mišką, kuriame yra daug pramogų: pavyzdžiui, laipiojimas medžiais. Tačiau mes atvykome skrydžiui per upę vadinamuoju zip line“, – pasakoja Orijus.

„Jau truputį trūksta oro“, – dar stovėdama ant žemės baimę jausti pradeda Karolina.

„Aš tikrai nualpsiu. Prasideda mūsų košmaras. Iki skrydžio vietos negali tiesiog nueiti – reikia lipti per kliūčių ruožą, esantį medžiuose“, – kalba O. Gasanovas.

„Man dreba kojos. Galvojau, nebijau aukščio, bet, pasirodo, labai bijau. Negaliu patikėti, ką aš darau. Nežinau, ar gyvenime kada esu buvusi tokia susikaupusi“, – pripažįsta K. Meschino.

Orijus Gasanovas su Karolina Meschino apsilankė Druskininkuose

Keliaudamas link vietos, Orijus pasakoja, kad yra leidęsis ilgiausiu pasaulyje tokiu lynu Dubajuje ir tai buvo ne ką baisiau nei dabar Druskininkuose.

Skrydį per Nemuną abu palydi garsiais klyksmais, o žemę vėl kojomis pajautusi Karolina net šluostėsi ašaras.

„Galvojau, kad man sulūš kojos“, – juokdamasi kalba K. Meschino.

„Karolina, noriu tave apkabinti. Tai oficialiai yra baisiausias dalykas, kurį patyriau gyvenime. Bet labai smagu perlipti per save“, – sako Orijus.

Visus įspūdžius iš Druskininkų galite pamatyti naujausioje „Orijaus atostogos Lietuvoje“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją