Nors incidentas įvyko apie pusę šešių ryto vietiniu laiku, t. y. dar gerokai iki tol, kol muziejus spėjo praverti savo duris lankytojams ir žmonės jo metu nenukentėjo, šį įvykį tikra tragedija pavadintų kiekvienas automobilių mylėtojas.
„Corvette“ muziejuje atsivėrusi smegduobė
Klasikiniai ir itin brangūs automobiliai, tarp kurių buvo milijoninė pagaminta „Corvette“, 1993-ųjų laidos ZR-1 „Spyder“, 1984-ųjų PPG pace car ar itin reta 1962-ųjų laidos juoda „Corvette“, Nacionalinio „Corvette“ muziejaus vykdomojo direktoriaus pareigas einančio Wendell Strode teigimu, „pasakojo savo unikalias istorijas“. Taip, kiekvienas iš jų. Taigi muziejaus darbuotojai ryte sunkiai sulaikė ašaras, praneša „Bowling Green Daily News“.
„Corvette“ muziejuje atsivėrusi smegduobė
Įvykio vietoje dirbę specialistai nustatė, kad tolimesnis smegduobių atsiradimas muziejaus teritorijoje yra „menkai tikėtinas“, vis dėlto, būtent šios „skylės žemėje“ prasivėrimo priežastys iki šiol nėra žinomos. Išgavus automobilius iš duobės, nutarta juos [pakartotinai] restauruoti, o paiai ekspozicijos salei gražinti „pirminį vaizdą“ - be abejo, nepamirštant muziejaus lankytojų ir eksponatų saugumo ateityje. Tačiau kaip tai atrodys iš tikrųjų ir kada pamatysime istorines Korvetes tokias pačias, kokios džiugino muziejaus lankytojus metų pradžioje, iki šiol neaišku.

National Corvette Museum/Rex Features nuotr.

Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite pamatyti tragedijos akimirkas, užfiksuotas muziejaus vaizdo stebėjimo kamerų.