Šis projektas laimėjo trečiąją vietą konkurse vystyti Norvegijos Andalsneso miestą.

Architektų įmonė „Jagnafalt Milton“ pasiūlė, kad didžiulės atkarpos Andalsnese esančių nebenaudojamų geležinkelio bėgių, kažkada nutiestų transportuoti naftai, būtų panaudotos išdėstyti mobiliems pastatams - jie galėtų judėti ir keisti vietą priklausomai nuo metų laiko, oro sąlygų ir panašiai.

Konradas Miltonas, vienas iš „Jagnafalt Milton“ partnerių, teigė, kad projektas turi du esminius privalumus. „Pirmiausia, yra paprasčiau užkelti pastatus ant jau egzistuojančių bėgių nei bėgius išmontuoti ir lieti standartinius statinių pamatus. Antra, Andalsneso gyventojų poreikiai skiriasi priklausomai nuo metų laikų", - aiškino jis.

Anot K. Miltono, vasarą pakrantės miestas pilnas turistų iš kruizinių laivų ir laipiotojų, todėl tokiu metu reikia apgyvendinimo vietų, o žiemą klimatas atšiaurus ir kyla erdvių poreikis veiklai ne lauke. „Pakeičiant pastatų išrikiavimą pagal sezoną ir įvykius, miestas galėtų tapti visiškai lankstus“, - teigė architektas.

Pačių statinių projektai panašūs į kabinas - tačiau numatytos apžvalgos vietos, vieta gelbėjimo pareigūnų tarnybai, sauna ir kitos erdvės.