Rašydami apie pigius skrydžius „Wizz Air“ oro linijomis dažniausiai pabrėžiama, kad kaina yra aktuali „Wizz Discount“ klubo nariams, o neprisijungusiems prie klubo skrydžiai kainuoja keliolika ar keliasdešimt eurų brangiau.

Ką suteikia narystė „Wizz Discount“ klube? Būdami nuolaidų klubo nariu galėsite pirkti skrydžių bilietus su 10 eurų nuolaida. Ji bus taikoma visiems bilietams, kainuojantiems 19.99 eur ir daugiau.

Skrydžiams, kainuojantiems daugiau nei 100 eur, dažniausiai yra taikoma 20 eur ir didesnė nuolaida. Taip pat, užsakydami internetu, gausite 5 eur nuolaidą kiekvienam dideliam rankiniam ir/arba registruojamam bagažui. Be to galėsite pasinaudoti papildomomis nuolaidomis, taikomoms tik nuolaidų klubo nariams. Svarbu žinoti, kad nuolaida bus taikoma taip pat ir jūsų kelionių kompanionui arba draugų grupei, jei įsigysite grupės narystę.

Taip pat verta žinoti, kad kelionių draugai neturi būti tie patys ir gali keistis kiekvieną kartą. Tačiau jie negali pasinaudoti nuolaida, jei su jais neskrenda nuolaidų klubo narys. Taigi, būdami klubo nariu negalėsite pirkti pigesniu bilietų draugams, nebent norėsite skristi kartu.

Narystės rūšys ir kaina

„Wizz Air“ numato dvi narystės rūšis: įprastinę ir grupės. Įprastinės narystės atveju nuolaida galite pasinaudoti jūs ir jūsų kelionių draugas arba draugė. Grupės narystės atveju nuolaida yra taikoma jums ir dar penkiems kelionės draugams. Įprastinė narystė kainuoja 29,99 eur per metus, o grupės – 49,99 eur. Jums tinkamiausias narystės tipas priklauso nuo tuo, ar dažniausiai keliaujate dviese ar su didesne draugų kompanija arba šeima.
Pavyzdys

Kiek galima sutaupyti ir kas gali pasinaudoti nuolaida?

Narystė „Wizz Discount“ klube apsimoka, jei skrendate į abi puses bent du kartus per metus. Jei keliaujate dviese, metinė narystė apsimokės jau po vieno skrydžio į abi puses. Tarkime, kad įprastai skrydis iš Vilniaus į Barseloną kainuoja 100 eurų į abi puses. „Wizz Discount“ klubo nariui skrydis kainuos 80 eurų. Jei skrendate dviese, nuolaida bus taikoma ir kelionės draugui/ei. Tokiu atveju už abu bilietus sumokėsite 160 eurų ir 30 eurų už metinę narystę – sutaupysite 10 eurų. Skrendant kitą kartą sutaupysite jau 40 eurų. Sutaupysite dar daugiau, jei norėsite pasiimti didelį rankinį arba registruotą bagažą.

Grupės narystė apsimoka jau po vieno skrydžio, jei keliausite šešiese.

„Wizz Discount“ klubo nariu gali tapti kiekvienas, nepriklausomai nuo to kaip dažnai keliaujate. Nėra jokių narystės kriterijų. Tiesa, verta turėti omenyje, kad kuo dažniau keliaujate, tuo daugiau sutaupote.

Kaip tapti nuolaidų klubo nariu?

Prisijungti prie „Wizz Discount“ klubo labai paprasta. Rezervuodami skrydį Wizzair.com svetainėje galite įsigyti narystę kaip papildomą paslaugą, rezervuojant skrydžio bilietus. Tiesiog pažymėkite, kad sutinkate su sąlygomis bei nuostatomis ir spauskite „Pirkti įprastinę narystę“. Jei pageidaujate įsigyti grupės narystę, paskauskite ant eilutės „Rinkitės grupės narystę“. Narystė bus pridėta į pirkimo krepšelį, o nuolaida bus taikoma iš karto.

Prieš rezervuodami kitus skrydžius prisijunkite prie savo paskyros „Wizz Air“ svetainėje – tada matysite kainas taikomas nuolaidų klubo nariams.

Šaltinis: time2fly.lt