Balandžio 7 dieną cirko trupė surengs net keturis nemokamus pasirodymus.

Rygos cirke šiuo metu dirba 240 artistų. Tarp trupės narių – ne tik artistai iš Latvijos, Rusijos ir JAV, bet ir 3 profesionalai iš Lietuvos – klounų duetas P. Variakojis ir A. Chazbijavičius bei oro gimnastas G. Maldanis. Kolektyvas nuolat gastroliuoja Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Azijoje ir Australijoje, glaudžiai bendradarbiauja su Maskvos Jurijaus Nikulino bei kitais cirkais. Į Kauną trupė atvyks šeštadienio rytą iš Rygos.

„Kviečiame visas šeimas užsukti ir pamatyti įspūdingus artistų triukus. Tai padaryti bus galima beveik visą šeštadienį – svečiai surengs net keturis pasirodymus,“ – sakė PC „Mega“ rinkodaros vadovė R. Vyšniauskienė.

Rygos cirkas yra vienas profesionaliausių cirkų Baltijos šalyse. Latvijos sostinėje devyniolikto amžiaus antroje pusėje įsikūręs cirkas per metus surengia apie šimtą pasirodymų Latvijoje ir užsienio šalyse. Amato ir meistriškumo artistai mokosi keletą metų, o vėliau savo gabumus jie tobulina ir garsiausiuose pasaulio cirkuose. Be to, žinias ir patirtį jiems perduoda šeimos nariai ir vyresnieji artistai: nemaža dalis cirko meistrystės paslapčių perduodama iš kartos į kartą.

Nemokami Rygos cirko pasirodymai „Megoje“, aikštėje šalia akvariumo, vyks balandžio 7 dieną 12.00, 14.00, 16.00 ir 18.00 valandomis. Žiūrovų laukia įspūdingi iliuzionistų triukai, gimnastų ir akrobatų pasirodymai, numeriai su gyvūnais bei linksmieji klounai.

Prekybos ir laisvalaikio centre viešintis cirkas – ne vienintelė velykinio savaitgalio pramoga. Velykų sekmadienį ir pirmadienį visų mažųjų prekybos ir laisvalaikio centro lankytojų laukia net 5000 šokoladinių „Kinder Surprise“ kiaušinių, kuriuos bus galima gauti mainais į velykinius margučius. Pasibaigus šventei surinkti margučiai bus padovanoti Kauno zoologijos sodo augintiniams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją