„Neįprasta, bet labai smagu matyti tiek treniruočių lauke, tiek apskritai golfo klube daug moterų. Čia moterys jaučiasi išskirtinės ir turi progą pabendrauti tarpusavyje, dalyvauti turnyruose, kur visos – lygiavertės konkurentės,“ - pasakojo pirmojo „Moterų golfo dienų“ turnyro nugalėtoja Laura Roslekaitė.

„Pastebėjau, kad lengviau įkalbinti dar nemokančias žaisti drauges, kad jos pradėtų būtent čia. Kažkodėl daugeliui atrodo, kad tai – vyrų sportas. O „Moterų golfo dienų“ metu čia vien damos, tad joms daug drąsiau.“

Į Europos centro golfo klubą kviečiamos visos moterys: norinčios žaisti, svajojančios išmokti ar tiesiog norinčios smagiai praleisti laiką jaukioje moteriškoje kompanijoje. Norinčių pradėti mokytis žaisti golfą lauks profesionalus treneris. Vėliau joms organizuojami specialūs mini turnyrai.

„Palaikome šią gražią Europos centro golfo klubo idėją, kuri jau tampa tradicija. Norisi matyti kuo daugiau damų golfo laukuose ir ypač – reitinginiuose turnyruose. Ten konkurencija kol kas nedidelė palyginus su vyrų grupėmis, tad raginame moteris drąsiau žengti į golfo laukus,“ - „Moterų golfo dienų“ iniciatyva džiaugiasi Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rolandas Dovidaitis.

Kiekvieną trečiadienį, visą vasarą iki rugpjūčio 29 dienos, dailiosios lyties atstovės kviečiamos į „Moterų golfo dienas“, kurių metu vyks 9 duobučių turnyrai. Golfo turnyrai bus žaidžiami remiantis „Stableford“ sistema. Po jų žaidėjos ir viešnios bus vaišinamos prancūzišku šampanu, itališka kava ir šveicarišku šokoladu.

Į „Moterų golfo dienas“ kviečiama registruotis iki kiekvieno antradienio 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)