M. Hudsono istorija prasidėjo nuo svajonių. Kaip ir daugybė kitų pasaulio gyventojų jis norėjo gyventi namelyje ant ratų ir keliauti po visą pasaulį. Vis dėlto skirtingai nuo kitų apie tai svajojančių žmonių jis neleido savo svajonei užgesti. Jis metė darbą, išsikėlė iš namų Šefilde, Jungtinėje Karalystėje (JK), išdalino baldus ir įsigijo naudotą namelį ant ratų.

„Kelias pirmas dienas galva buvo pilna dalykų, kuriuos būtina padaryti. Namelis buvo visiškai nesutvarkytas. Kuo daugiau jį tyrinėjau, tuo daugiau rasdavau problemų: rūdys, skylės grindyse, bėgantys tepalai ir kitokie vargai. Jis buvo netikęs.“ – pasakojo nuotykių ištroškęs vaikinas.

Vis dėlto po įdėtų pastangų 2014 m. kovo mėn. viskas buvo parengta ir kelionė prasidėjo. Po dviejų lėto keliavimo metų vaikinas šiuo metu yra Maroke.

„Keliauju su nameliu, nes jis man suteikia galimybę gyventi paprastą ir laisvą gyvenimą, patirti nuotykių ir įvairovės kiekvieną dieną“, – pasakojo M. Hudsonas.

„Svajonių pavertimas realybe – tai pagrindinis visų mūsų tikslas. Dabar suprantu, kad sprendimas mesti darbą ir keliauti buvo teisingiausias mano gyvenime.“ – neabejojo jis.