Tas pats namas Čikagos priemiestyje, kuriame mažasis Macaulay Culkinas vedžiojo už nosies Joe Pesci ir Danielio Sterno įkūnytus plėšikus, gruodžio 12 dieną bus prieinamas vienos nakties nuomai. Ir tai kainuos tik tiek, kiek tektų pakloti už dvi picas – 25 dolerius.

Šis namas atrodo beveik taip pat, kaip ir 1990 metų kalėdiniame filme: kieme tebestovi žokėjaus statulėlė, žvakių šviesos nušviesta svetainė laukia makaronų su sūriu valgytojų, o virš laiptų kyburiuoja dažų skardinės. Namuose bus ir naminis tarantulas, kuris taip išgąsdino Šlapiuosius plėšikus – kokios Kalėdos be voragyvio, rašoma „Airbnb“ namo aprašyme.

Namas iš filmo "Vienas namuose"

Veikiausiai didžiausiu siurprizu gali tapti šių namų šeimininkas – Buzzas McAllisteris, vyresnysis Kevino brolis. Panašu, kad Buzzas pakankamai aprimo, kad įsileistų svečius į savo vaikystės namą.
Jei jums nusišypsotų sėkmė apsistoti B. McAllisterio namuose, tai jums daug nekainuotų – vos ketvirtį šimto dolerių. Tačiau dėl šios galimybės teks pakovoti. Namą bus galima rezervuoti nuo gruodžio 7 dienos 14 val. Rytų (21 val. Lietuvos) laiku, bet namas bus prieinamas tik vienai nakčiai gruodžio 12 dieną.

Filmo "Vienas namuose" scena

Jeigu jums tikrai pasisektų rezervuoti šį namą, „Airbnb“ pažymi, kad atsidurti Čikagoje jums reikėtų savarankiškai (panašiai kaip McCallisterių šeimai, kai jie suprato palikę Keviną namuose). Skelbimą rasite ČIA.

Šis „Airbnb“ pasiūlymas sutapo su praėjusį mėnesį įvykusiu „Home Sweet Home Alone“ – naujo „Vienas namuose“ franšizės filmo – pasirodymu per kanalą „Disney+“. Šiame filme Archie Yatesas, geriausiai žinomas iš filmo „Jojo Rabbit“ („Zuikis Džodžo“), vaidina berniuką, kurį per Kalėdas namuose palieka triukšmingai gyvenanti šeima. Tik šį kartą berniukas yra britas, o vieną iš tariamų plėšikų vaidina Ellie Kemper.

Namas iš filmo "Vienas namuose"

A. Yatesas „Airbnb“ nuomai pasiūlytame name žvelgia iš įrėmintų fotografijų, o kad būsimų svečių viešnagės nesugadintų kokie nors plėšikai, namo prižiūrėtojas Buzzas nusamdė apsaugos komandą.

Delfi Kelionių ambasadoriui Orijui Gasanovui yra tekę apsilankyti tik šalia žymiojo namo, jo įspūdžius galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)