„Daug keliautojų kreipėsi ir nekantravo sužinoti, kokia skrydžių kompanija vasaros sezonu skraidins populiariausia atostogų kryptimi. „Turkish Airlines“ vardas visiems gerai žinomas: oro linijos orientuojasi į aukštą paslaugų kokybę, todėl klientus ši žinia labai pradžiugino. Be to, keliautojams itin aktualus ir nemokamas maitinimas, didesnis bagažas ir kiti privalumai, kuriuos suteikia ši aviakompanija“, – bendrovės pranešime žiniasklaidai pasakoja krypties vadovė Aušra Vickienė.

Dėka rinkoje gerai žinomo skrydžių partnerio, „Coral Travel Lithuania“ gali pasiūlyti išskirtinį komfortą ne tik verslo, bet ir ekonominės klasės keleiviams. Tarptautinis kelionių organizatorius kol kas vienintelis rinkoje kelionėse į Turkiją siūlo nemokamą maistą lėktuve (skrydžiuose tiek ekonomine, tiek verslo klase) bei suteikia galimybę skraidintis didesnį bagažą (30 kg (+ 8 kg).

„Tai itin patrauklūs privalumai keliaujantiems su vaikais – nereikia rūpintis papildomu maistu, o į bagažą telpa net ir vaikų žaislai“, – pastebi A. Vickienė.

Iš Vilniaus į Antaliją „Turkish Airlines“ Boeing 737-900 orlaiviais suplanuota skraidinti kiekvieną dieną visomis savaitės dienomis – t.y. net 7 kartus per savaitę. Numatomi ankstyvi išskridimo iš Lietuvos ir vėlyvi grįžimo laikai, todėl keliautojai išnaudos maksimalią atostogų trukmę.

„Keliaujant su „Turkish Airlines“ skrydis tikrai neprailgsta. Keleiviai vertina itin patogias sėdimas vietas su daugiau erdvės kojoms, o priešais save kiekvienas keleivis turi interaktyvų ekraną, kur galima rasti naujausius filmus, muziką, žaidimus ar meditacijų įrašus. Šias pramogas itin vertina šeimos: skrydžiai su mažaisiais praeina žymiai ramiau ir smagiau“, – teigia A. Vickienė.

„Coral Travel Lithuania“ džiaugiasi galėsiantys vasaros sezono atostogoms Turkijoje pasiūlyti išskirtinius, tik šio kelionių organizatoriaus pasiūloje esančius, viešbučius. Tik praėjusiais metais į rinką įžengęs tarptautinis kelionių organizatorius kviečia atostogauti populiariausiuose Turkijos kurortuose: Alanijoje, Antalijoje, Beleke, Kemere bei Sidėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją