Užsienietė Marieke buvo suplanavusi poilsinę kelionę su seserimi. Išaušus atostogų pirmajai dienai, ji ramiai vyko į oro uostą, net nenutuokdama, koks skrydis jos laukia.

Jos vaikinas, autobuso vairuotojas Aleksanderis, jau seniai buvo sugalvojęs neįprastą pasipiršimo ir vestuvių planą. Vyras sugalvojo susituokti ore – skrydžio metu, dalyvaujant artimiausiems draugams ir šeimoms nariams. Tokį dalyką jam padėjo įgyvendinti Belgijos avialinijų atstovai: nupirkti bilietus į tą patį skrydį, pasirūpinti atskiru įlaipinimu, kurio metu Marieke nepamatytų nei vieno artimojo. Ne mažiau buvo svarbu ir tinkamas jų susodinimas lėktuve, kurie taip pat turėjo nebūti arti merginos.

Aleksanderis pasakojo, kad dar jam reikėjo pasirūpinti vestuviniais apdarais ir ceremonijos liudininkais bei žmonėmis, kurie skrydžio metu staiga papuoštų viską vestuvėms. Visa laimė, pasak vyro, tą padaryti jam padėjo mylimosios sesuo ir mama. Pavyzdžiui, vestuvinės suknelės išrinkimu pasirūpino būtent sesuo.

Apie tai, kokia buvo merginos reakcija, išvydus vaikiną skrydžio metu – pasižiūrėkite video medžiagoje. Joje – ne tik merginos reakcija, bet ir įvykusių vestuvių detalės. Toks vyro poelgis sugraudino ne vieną keleivį lėktuve.