Šventės vieta, gėrimai, maistas, fotografo paslaugos – tai tik dalis vestuvių išlaidų. Užsieniečiai Jeremy ir Rachelle, planavę dideles vestuves persigalvojo ir didelę puotą iškeitė į kelionę.

Visus vestuvėms skirtus pinigus nusprendė išleisti nuotykiams. Kelionės šalį pora pasirinko Islandiją. Ilgai nelaukę jie nuvyko į šią šalį ir be jokio konkretaus plano keliavo: vaikščiojo po gražias vietoves, daug laiko praleido su arkliais, maudėsi ir tyrinėjo šią šalį, kol aptiko unikalią vietą - senos bažnyčios griuvėsius. Tai buvo vienintelio išlikusio pastato likučiai po ugnikalnio išsiveržimo. Poros teigimu, tai buvo toji vieta, kurioje jie pajuto, kad nori vienas kitam prisiekti amžiną meilę.

Minėtoje vietoje pora vienas kitam pasakė priesaiką, užmovė santuokos simbolį – vestuvinius žiedus, pasibučiavo ir apsikabino. Pora pasakojo, kad jų santuokos liudininkė buvo tik užburianti Islandijos gamta. Po tokios jaudinančios akimirkos pora toliau leidosi į ilgus pasivaikščiojimus šioje šalyje ir patyrė kitus kelionės įspūdžius.