Programa „Visit Santa Maria Valley“ kiekvienam turistui siūlo 100 dolerių kuponus, kuriuos galima išleisti Santa Marijos slėnio vyninėse, alaus daryklose ir restoranuose. Šie kuponai suteikiami tiems turistams, kurie bent dvi naktis apsistoja šio miesto viešbučiuose.

Ši turizmo skatinimo programa prasidėjo vasario 4 dieną ir tęsis iki kovo 31 dienos.

Santa Marijos slėnis, plytintis maždaug už 105 km į šiaurę nuo Santa Barbaros, siūlo daug tokių pačių pramogų, kaip ir kiti Kalifornijos miestai, tik už mažesnę kainą, teigė šio regiono atstovai.

„Santa Marijos slėnis gali tiek daug visko pasiūlyti, – CNN sakė Santa Marijos slėnio lankytojų centro direktorė Jennifer Harrison. – Mes turime dailių paplūdimių, viešbučių ir vyninių, kurie yra puikus variantas taupesniems keliautojams šiuo ekonomikos sunkmečiu“.

J. Harrison pažymėjo, kad šis miestas yra saugesnė kelionių kryptis negu kiti Kalifornijos miestai, nes jame nėra didelių turistų srautų, todėl čia lengviau laikytis socialinio atstumo.

„Visit Santa Maria Valley“ kviečia turistus saugiai ir atsakingai atrasti šį regioną“, – teigė J. Harrison.

„Mūsų vynų degustacijos salės, erdvės lauke, restoranai ir viešbučiai dirbo kartu, kad sukurtų sveikatos ir saugumo protokolus, užtikrinančius, kad lankytojai pajus šios vietovės žavesį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)