Sunku nesišypsoti nuotraukoje ar vaizdo įraše pamačius mažą lapę su didžiulėmis ausimis. O kai kurie net atsidūsta: „Kaip gaila, kad negalime jos laikyti namuose!". Tiesą sakant, galite.

Internetinėje platformoje „Airbnb“, kurioje vartotojai gali išsinuomoti namą ar butą tam tikram laikui, galima rasti tikrai unikalių, o kartais net keistų vietų. Viena tokių vietų – Taline įsikūręs butas, kuris „Airbnb" svetainėje apibūdinamas štai taip: „73 kv. m apartamentai, 69 kv. m terasa ir dykumos lapė".

Latvių žurnalistai išsiaiškino, kad buto šeimininkas Vadimas nuomoja tik vieną savo buto miegamąjį. Ką tai reiškia? Dviejų miegamųjų bute galite išsinuomoti tik vieną kambarį, o kitais kambariais turite dalytis su savininku.

Paklaustas, kaip sugalvojo išnuomoti kambarį savo bute, Vadimas iš karto atsakė: „Noriu supažindinti žmones su šia ypatinga ir įdomia lape“. Tiesą sakant, ši idėja kilo dėl to, kad Vadimas labai mėgsta keliauti. Vieną dieną jis nusprendė pabandyti išnuomoti dalį savo buto per „Airbnb“. Taip jis pastebėjo, kad bute nakvoję žmonės labai domėjosi jo auginamu feneku. Tuomet Vadimas į buto aprašymą įtraukė ir dykumų lapę, kuri pritraukia dar daugiau svečių.

Vadimo butas – tai modernūs apartamentai su didele terasa ant stogo. Be to, bute yra paties savininko rankų darbo dizaino elementų. Taip pat yra erdvus vonios kambarys, virtuvė su visais reikalingais indais. Viena nedidelė taisyklė: bute negalima lankytis su vaikais ir rengti triukšmingų vakarėlių.

Vadimo bute lankėsi keliautojai iš įvairių šalių. Štai kaip savo patirtį šiame bute aprašo Juliana Ilina iš Latvijos: „Pats fenekas yra smalsus, bet drovus. Jis šiek tiek bijo nepažįstamų žmonių ir nesileidžia jų apkabinamas, tačiau kartu rodo didelį smalsumą naujiems žmonėms. Jis mėgsta šunų skanėstus, patinka žaisti su kamuoliu.“

Nakvynė po vienu stogu su neįprastu augintiniu kainuoja maždaug 50 eurų už naktį. Apartamentus galite apžiūrėti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)