Perpasaulį.lt ir vila „Preilos krantas“ kviečia dalyvauti žaidime ir laimėti savaitgalį dviems Preiloje. Apsistoję dvi naktis viloje galėsite džiaugtis ne tik Neringos gamta, bet ir praleisti dvi valandas SPA komplekse.

Jeigu norite sau ir artimam žmogui padovanoti šią puikią dovaną, užsukite į Perpasaulį.lt Facebook paskyrą ir konkurso nuotraukos komentaruose pažymėkite (tag) žmogų, su kuriuo norėtumėte pavasarį pasitkti prie Baltijos jūros.

O vila „Preilos krantas“ kviečia visus į sveikatingumo savaitagalį balandžio 4-6 dienomis.

Būtent dabar, žiemai baigiantis, būtinai reikėtų iš pagrindų palengvinti organizmo veiklą, atgaivinti odą ir per plaučius duoti kuo daugiau deguonies kraujui.

Kartais žmonės neįstengia tobulėti vieni. Užsidegimas praeina, nėra paskatų keisti gyvenseną. Būkite kartu su tais, kuriems atkaklumo ir kryptingumo nestinga. Tik taip susigriebsite ir pasitempsite!

Sveikatingumo savaitgalio paslaugų paketas ir kaina:

Pilną vilos sveikatingumo savaitgalio paslaugų paketą sudaro dvi nakvynės, pasirinktuose apartamentuose, dviejų dienų interaktyvios meno dirbtuvės vaikams ir suaugusiems, iki 3 val. SPA penktadienio arba šeštadienio vakarą.

Sveikatingumo savaitgalio kaina asmeniui prasideda nuo 150Lt.

Pasiūlymo kainą sudarome kiekvienam asmeniui individualiai, priklausomai nuo kiekvieno poreikų ir asmenų, gyvenančių viename kambaryje skaičiaus.

Pirtis

Maitinimo paslaugas, pagal specialų užsakymą teikia mūsų partneris – „Kuršmarių vilos“ restoranas, kuris įprastai ne sezono metu neveikia. Užsisakius papildomą maitinimo paslaugą, valgiaraštis grupei žmonių yra vienodas ir sudaromas iš anksto, atsižvelgiant į specifinius poreikius (pvz. vegetarų). Maitinimas į paketą neįskaičiuotas.

Laiką SPA erdvėje galite paįvairinti masažais, kuriuos teikiame kaip papildomą paslaugą. Galite rinktis įvairius masažus, kuriuos atlieka profesionalūs masažistai. Masažai užsakomi iš anksto.

Daugiau informacijos apie sveikatingumo savaitgalį rasite čia.