Dauguma žmonių norėtų mesti darbą, susikrauti lagaminus ir leistis į kelionę po pasaulį. Tiesa, žinodami, kad pinigų pakaks ir jiems nereikės greitu metu grįžti į darbą.

Gudri, drąsi, vulgari – tai tik dalis apibūdinimų, kuriuos tenka išgirsti 27 metų amerikietei M. Lynn. Mergina leidžiasi į keliones po egzotiškiausias vietas su vyrais, kurie apmoka visas išlaidas. Tokį keliavimo būdą mergina įvardina paprastai: tokias keliones - susitikimus ji vadina pasimatymais.

Pasak merginos, viskas prasidėjo 2014-ųjų gruodį, kada jai viskas atsibodo darbe ir jos kasdienybėje. Palikusi darbą Monica Lynn užsiregistravo internetiniame portale „Miss Travel“, kuris skirtas tiems, kurie nenori keliauti vieni.

Mergina neslėpė, iš pradžių tie vyrai, kurie kasdieniniame gyvenime neturi laiko pasimatymams, bet siūlo keliauti ir susitikinėti kelionių metu, atrodė keisti. Tačiau mintis, kad ji gali keliauti ir susitikinėti su jais pačiose įvairiausiose pasaulio kampeliuose jai labai patiko.

Ji iki šiol atsimena savo pirmą kelionę su 31-erių metų vyru, su kuriuo kelionė truko savaitę. Jis ne tik sumokėjo už skrydžius, gyvenimą prabangiuose viešbučiuose, bet ir kas kartą nudžiugindavo ją juvelyrikos dovanomis. Amerikietė buvo atvira: ji sulaukė nemažai prieštaringų nuomonių dėl tokio keliavimo būdo, mat kiti galvojo, kad ji su vyrais privalėdavo bučiuotis ar lytiškai santykiauti.

Tačiau to, pasak užsienietės, nebūdavo. Toks keliavimo būdas merginoms suteikia galimybę pažinti pasaulį su vyrais, kurie turi finansinių galimybių, dažnai jaučiasi vieniši ir nori susirasti merginą, pakviesdami į pasimatymą kitokiu būdu – kelione.

Pasak merginos, taip ji keliavo su trimis vyrais, aplankydama Dubajų, Filipinus, Kosta Riką ir kitas vietoves. M. Lynn pasakojimu, trečiasis, 28-erių metų italas pavergė jos širdį ir tapo jos vaikinu. Kurį laiką jos mama buvo itin skeptiška ir nepritarė dukros kelionėms. Tačiau dabar, matydama ją įsimylėjusią, džiaugiasi.

Mergina tikisi, kad jos draugystė su italu dar ilgai nesibaigs, tačiau neatmeta galimybės, kad nutikti gali visaip.

M. Lynn nuomone, tokios kelionės padeda geriau pažinti vyriškos lyties atstovus, pamatyti pasaulį. Tiesa, paprasti pasimatymai (susitikimas savo miesto kavinėje ar kino teatre) jai atrodo labai nuobodūs. Užsienietė pasakojo, kad net ir išsiskyrusi su vaikinu, ji nesiliautų vėl naudotis portalu „Miss Travel“ ir į pasimatymus vaikščioti egzotiškiausiose vietose, kuriose gyvenimo ir pramogų išlaidas apmokėtų kiti.