Akcija, kurios metu taikomos nuolaidos, galioja iki balandžio 12 d. (antradienio) vidurnakčio. Būtina paminėti, kad nuolaidos iki 10 proc. taikomos skrydžiams nuo 2016 m. gegužės 4 d. iki birželio 30 d.

Bilietus galite įsigyti čia.

Primename, kad žemų kainų bilietų skaičius ribotas.

Planuojantiems vykti į Kosą, primename, kad daugiau nei 290 km. besitęsiančią pakrantę turinčioje Koso saloje yra nemažai paplūdimių. Jie – įvairiausių formų ir dydžių, nuo auksinių atkarpų su paplūdimio barais, iki užslėptų įlankų ir mažai kam žinomų įlankėlių. Be to, salos grožis neapsiriboja vien jos pakrantėmis. Salos gilumoje nuo kalvų šlaitų driekiasi kalkėmis nubaltinti kaimai, o laukinės gėlės tarsi antklode apkloja laukus.
Koso sala, Kosas (Graikija)

Ieškantiems nakvynės, būtina paminėti, kad Kosas turi dvi labai skirtingas puses. Kardamena yra geriausia vieta vykti, ieškant naktinio gyvenimo – jos gatvės yra sausakimšos karaokės barų, angliškų aludžių ir klubų. Kosmopolitinė sostinė, Koso miestas, yra labai gyvybinga, atostogos čia leidžiamos palei uostą esančiose, žibintais apšviestose kavinėse, su kokteiliais ir šokiais skersgatvių baruose.

Tie, kurie ruošiasi į Rodą, turėtų atminti, kad saloje išvys ir grožėsis kultūriniu paveldu. Apsistoję Rodo mieste, taip pat galės apžiūrėti akropolį ir kitus Senovės laikų griuvėsius. Patariama aplankyti ir Drugelių slėnį. Tai viena žaviausių salos vietų. Jį atrasite netoli nuo Theologos kaimelio. Jau nuo birželio mėnesio į šį slėnį suskrenda tūkstančiai įvairiaspalvių drugelių. Pasak gidų, toks vaizdas užburia tiek vaikus, tiek suaugusius.

Taip pat tai puiki vieta tiems, kurie nori kaip reikiant pašėlti: ten gausu paplūdimių vakarėlių ir naktinių klubų.