Rugsėjo pradžioje „Ryanair“ paskelbė, kad nuo kitų metų kovo pradės vykdyti reisus maršrutu Vilnius-Madridas. Nors viso vasaros sezono skrydžių iš Lietuvos sostinės tvarkaraščio aviakompanija dar nepaskelbė, žadėdama tai padaryti artimiausiu metu. Tačiau jau žinoma, kad iš Vilniaus į Ispanijos sostinę pirmasis „Ryanair“ lėktuvas pakils 2015 metų kovo 29 dieną.

„Labai smagu pranešti apie naują „Ryanair“ maršrutą iš Vilniaus į Madridą, kuris yra pirmoji mūsų naujiena kitų metų vasaros skrydžių sezone. Per kelias artimiausias savaites tikimės paskelbti ir visą 2015-ųjų vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį tiek iš Vilniaus, tiek iš Kauno oro uosto“, sakė Elina Hakkarainen, „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims.

Reisai šia kryptimi bus vykdomi keturis kertus per savaitę - pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Skrydis numatomai iš Vilniaus į Madridą numatomai truks 2 val. 45 min.

Skrydžių žemėlapio išplėtimas - ne vienintelė naujovė iš pastaruoju metu „Ryanair“ paskelbtų. Be antrojo orlaivio bagažo vieneto ir atnaujinto tinklalapio airių oro linijų bendrovės klientai visai neseniai galėjo susipažinti ir su naujai pristatytomis pasiūlymų verslui bei šeimos skrydžių programomis.