12
Kitas

„Baigiamasis akcentas“

1 veiksmas

Nusprendę, kur norite vykti, www.ryanair.com tinklalapyje nurodykite skrydžio kryptį, savo amžiaus kategoriją, (Adults - suaugę, Child return, jei pageidaujate kelionės į abi puses. Tuomet nuspauskite geltonąjį mygtuką book now. Pirmasis žingsnis įveiktas!

2 veiksmas

Pamatysite atsidarantį naują langą su pageidaujamų skrydžio datų pasiūlymais. Jei norimą dieną skrydžio nėra, ties ja bus rodomas perbraukto lėktuvėlio ženklas.

Paspauskite langelius su norimomis datomis ir dešiniajame tinklapio šone išvysite lentelę su kelionės kaina - Booking Summary. Žinoma, kaina keisis, jei vėliau pasirinksite registruotą bagažą, kelionės draudimą ir kitas nebūtinas kelionės paslaugas.

Įsitikinę, kad įvykdžius pasirinkimą Booking Summary lentelėje tikrai nurodytos jūsų pageidaujamos kelionės datos, paspauskite continue mygtuką ir pirmyn į kitą etapą.

3 veiksmas

Title langelyje įveskite, ar esate ponas (Mr), ponia (Mrs), ar panelė (Ms), įrašykite savo vardą ir pavardę (last name). Lentelėje žemiau galite pasirinkti kelionės draudimą, įrašydami Lithuania, arba atsisakyti jo pasirinkdami Don’t insure me. Patartina draustis ne šiame tinklapyje, o geriau draudimo kompanijose, kadangi taip sutaupysite pinigų.

Tame pačiame puslapyje kiek žemiau jums bus siūloma daug papildomų paslaugų, tarp kurių ir registruoto bagažo galimybė (check-in bags). Tačiau jo keliaujant prireikia tik tada, jei su savimi vežatės labai daug daiktų, kadangi paprastai kelionėje užtenka iki 10 kg svorio kuprinės, už kurią mokėti nereikia.

Jei visgi norite papildomo bagažo, paspauskite add, įveskite keleivio su bagažu vardą (jei yra keli keleiviai) ir išsirinkite reikalingą svorį. Jei atgalinei kelionei taip pat prireiks registruoto bagažo, užpildykite apatinę eilutę Purchase check-in bags for return flight ir paspauskite add.

Galite rinktis ir kitus pasiūlymus, tačiau atminkite, kad visi jie – mokami. Viską užpildę paspauskite pačioje puslapio apačioje esantį continue mygtuką.

12
Kitas

„Baigiamasis akcentas“