Ši draugiška sala, garsėjanti kilometrų ilgio rausvo smėlio paplūdimiais ir raminančiais vandenimis, gyvena lengvu karibietišku ritmu, dėl kurio vos išlipę iš laivo Eleuteroje pasijusite kaip namie. Saloje veiklos pasirinkimų nėra daug – plaukioti, mušinėti golfo kamuoliukus ir valgyti ką tik pagautą žuvį nedidelėje, bet madingoje įstaigoje „The Landing“.

Parrot Cay, Terksas ir Kaikosas

Pagrindiniame turistų traukos taške – Providenciale – yra nemažai daugiaaukščių pakrantės viešbučių, o ši privati sala Terkso ir Kaikoso salų grupėje yra visai kitas pasaulis.

Nardymas ties šios salos pusantro kilometro ilgio paplūdimiu yra pavyzdinis, o naktinio gyvenimo ir minių nebuvimas reiškia, kad palaiminga vienatvė kiekvienam yra garantuota. Saloje yra tik viena poilsiavietė – išskirtinė vieta, pamėgta kino žvaigždžių ir madų dizainerių, pavyzdžiui, fantastiškų suknelių kūrėjos Donnos Karan...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją