Viržiais apaugusios kalvos, žavūs žvejų kaimeliai, niūrios pilys (pavyzdžiui, atvirukus puošianti Glengormo pilis salos šiaurėje), ramūs ežerai... Ko gi dar reikia puikiai romantiškai nuotaikai?

Aitutaki, Kuko salynas

Šis Polinezijos rojaus kampelis siūlo kelis romantiškam poilsiui būtinus dalykus: vienumą, puikius paplūdimius ir visišką masinio turizmo nebuvimą. Būtent dėl to žmonės šioje saloje dažnai praleidžia medaus mėnesį. O Aituaki lagūnos poilsiavietė ir SPA, išsidriekusi žydros lagūnos pakrantėje ir sudaryta iš vieno aukšto namelių, bet kokiam poilsiui suteiks dar daugiau romantikos.

Folegandros, Graikija

Užkietėję keliautojai ir romantikos mėgėjai aplenkia Santorini ir Mykonos salas bei savo žvilgsnį kreipia į mažiau žinomą salą Cikladų salų grupėje. 31 kvadratinio kilometro dydžio taškelis žemėlapyje – Folegandros sala – nesiūlys jums patogių vakarietiškų pramogų: čia nėra naktinių klubų, nėra didelių viešbučių, nėra žmonių minių. Tačiau saloje yra grįstų vingiuotų gatvelių, balintų bažnyčių ir kaimiškų tavernų, o taip pat – vaizdingas pėsčiųjų takelių raizginys ir slapti paplūdimiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją