Šurmuliuojančiame Kolono uostamiesčio centre gausu barų ir naktinių klubų ant jūros kranto, o mažesnėse salose jūsų laukia tušti laukiniai paplūdimiai, džiunglės, tropikų augmenija ir nepaprasto grožio koraliniai rifai.

Katalinos sala (Catalina)

Santa Katalina, esanti vos 35 km į pietvakarius nuo Los Andželo, pasižymi idilišku grožiu: žybsinčiame uoste ant bangų supasi jachtos, kalvų papėdėse raibuliuoja ledinukų spalvų nameliai, o atokiuose paplūdimiuose, pavyzdžiui, Įsimylėjėlių įlankoje, slepiasi romantikos ištroškusios porelės.

Terre-de-Haut, Gvadalupė

Vienoje iš dviejų salų, sudarančių Les Saintes archipelagą, esantį ties pietiniais Gvadalupės krantais, gyvena maža prancūzų bendruomenė. Saloje yra keli rojaus gražumo paplūdimai, XIX a. fortas ir žvejų kaimelis. Nenuostabu, kad populiariausi užsiėmimai šioje saloje yra vartymasis paplūdimyje ir valgymas. Šias abi veiklas galima suderinti Plage de Pompierre – paplūdimyje, kurį puošia kokoso palmės, o vietos verslininkas pardavinėja skanius sumuštinius iš ką tik iškeptų prancūziškų batonų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją