Išsirenkite apžiūrėti nuostabių krioklių, pasiirstykite kanojomis palei laukinius uolėtus krantus, užsiropškite ant asiliuko kupros ir keliaukite į žaliuojančius slėnius ar tiesiog patinginiaukite smėlėtame paplūdimyje (minkščiausią auksinį smėlį rasite 5 km ilgio Papohaku paplūdimyje salos vakaruose).

Molokai tėra vienas šviesoforas, tad vienintelė spūstis, į kurią pakliūsite, bus sukelta smalsių jūros vėžlių kolonijų, besiturškiančių neįtikėtinai skaidriuose vandenyse.

Driežo sala (Lizard Island), Australija

Štai dar vienas romantiškas kampelis, toliausiai į šiaurę nuo Australijos nutolęs kurortas. Jis įsikūręs nuosavose valdose didžiausio pasaulyje koralinio rifo viduryje. Pasiimkite specialiai jums paruoštą iškylos pintinėlę dviem asmenims ir žygiuokite į vieną iš 24 balto smėlio paplūdimių.

Grįžę pasilepinkite vakariene iš septynių patiekalų ir palydėkite saulę gurkšnodami kokteilius terasoje ant vandenyno. Atrodo, tarsi kiekviena akimirka šioje saloje būtų surežisuota įsimylėjusioms porelėms.

Bus daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją