Neslėpdamas geros nuotaikos, vaikinas pranešė Perpasauli.lt, kad pagaliau pasiekė Paryžių.

„Aš jau atvykau į Paryžių. Neplanuota kelionė tikrai kartais gali nustebinti labiau nei tikiesi. Kiek nepagalvotų detalių nutinka kelionės metu dviračiu. Kartais tik prie posūkio nusprendi į kurią pusę suksi ir per kur važiuosi. Tiesa, tas atima daugiau laiko, bet kartais pasuki visiškai netikėtu keliu ir atrandi kažką įdomaus. Pavyzdžiui, apleistą sodą su vaisiais ar akligatvį su remontuojamu tiltu per upę“, – pasakojo Simonas.

Jame jo laukė draugė Aistė. Simonas buvo atviras: ši jo kelionė tiek jo draugei, tiek artimiesiems kėlė daug nerimo. Tačiau tai, pasak vaikino, kai kuriuos net suartino, nes draugai, bičiuliai vieni kitiems skambino, klausinėjo, dalinosi žinoma informacija apie Simoną.

„Ačiū visiems už palaikymą ir atsiprašau už papildomus žilus plaukus. Nėra neįmanomų svajonių, yra tik ribotas mūsų suvokimas, kas yra įmanoma“, – šypsojosi vaikinas.

Paryžiuje Simonas planuoja pabūti dar kelias dienas ar savaitę. Vaikinas sakė, kad labai Paryžiaus gatveles išmaišyti dviračiu.

„Pasivažinėsiu dviračiu po Paryžių, tik jau be savo kuprinių, kurios kokios geros bebūtų, bet pripildytos sveria daugiau negu 30 kilogramų ir gerokai apsunkina kelionę“, – sakė Simonas.