Šiandien galima pasidžiaugti, kad tai viena iš nedaugelio Azijos šalių, atvėrusi duris skiepytiems turistams.

Nuo liepos 1 dienos turistus be privalomo karantinavimosi valstybės nustatytuose SHA+ viešbučiuose priima Puketo sala Tailande.

Tailandas

Puketas – didžiausia Tailando sala, viena pagrindinių turistų krypčių Tailande.

Tailandas

Atkreipiame dėmesį, kad jūsų tarptautinis skrydis privalo būti į Puketą. Jei atskrendate į Bankoką, karantinuotis bus kol kas privaloma (10 dienų neskiepytiems, 7 dienas skiepytiems turistams).

Taip pat reikalingas privalomas Covid testas prieš skrydį, kelionės draudimas ne mažesnei nei 100 000 USD sumai, dengiantis Covid, privaloma pilna vakcinacija likus iki kelionės ne mažiau nei 14 dienų ir PGR testas 72 val. iki skrydžio. Kartu su vakcinuotais tėvais gali atvykti vaikai: iki 6 metų jokių reikalavimų nėra, nuo 6 iki 18 atvykus reikalingas testas, už kurį teks susimokėti patiems.

Būtina sąlyga atvykstantiems – privalėsite praleisti ne mažiau nei 14 parų Puketo saloje, bet galėsite keliauti laisvai po salą bei mėgautis visomis turistų atrakcijomis salos viduje.

Tailandas

Jei po 14 parų norėsite išvykti keliauti po kitas Tailando vietas – bus privaloma pasidaryti Covid testą už savo lėšas.

Tailandas

Sekantis atidarymo etapas, turėjęs būti nuo spalio 1 dienos (planuojama atvykimams į Samui, Krabi, Patają ir Čiang Mai) pagal Tailando vyriausybės pranešimus galėtų būti ankstinamas, o į Tailando sostinę Bankoką greičiausiai, jei esate skiepyti turėtumėte turėti galimybę aplankyti dar spalio mėnesį (anksčiau planuotas atsidarymas tik nuo kitų metų sausio).

Tailando vyriausybė jau įsileidžia pilnai pasiskiepijusius Lietuvius

Ką veikti Puketo saloje? Pasirinkimas išties didelis: https://www.tailandieciai.lt/kategorija/puketas/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)