Karališkosios šeimos gerbėjams smalsu sužinoti, kur su savo vaikais atostogaus būsimasis Didžiosios Britanijos karalius ir karalienė, kol rugsėjį neprasidėjo dar vieni įtempti mokslo bei karališkųjų pareigų metai.

Tačiau Velso princas Williamas ir princesė Kate neatskleidžia, kur šią vasarą planuoja atostogauti.

Sosto įpėdinis bei jo žmona dėl oficialių pareigų, sužadėtuvių ir net šeimos atostogų yra įpratę daug keliauti. Tačiau Williamo ir Kate kelionių įspūdžiai yra daug prabangesni, nei vidutinio Didžiosios Britanijos gyventojo, pažymi express.co.uk.

Kad išvengtų chaoso prieš skrydį, karališkoji šeima Hitrou oro uoste gali naudotis privačiais ir prabangiais Vindzoro apartamentais. Williamo ir Kate, skrendančių iš judriausio Anglijos oro uosto, laukia asmeninis vairuotojas, privatūs apartamentai, „Michelin“ žvaigždutėmis įvertinti patiekalai bei neribotas kiekis šampano.

Panašiai aptarnaujami ne tik karališkosios šeimos nariai, bet ir pasaulio lyderiai bei A sąrašo įžymybės. Vindzoro apartamentuose Hitrou oro uoste jiems būna patiekiami puikūs „Michelin“ žvaigždute įvertinto šefo Jasono Athertono kulinariniai šedevrai, kuriuos klientams atneša asmeninis liokajus. Į J. Athertono „lengvo ir sezoninio“ britiško maisto valgiaraštį yra įtraukti tiek sveiki užkandžiai, tiek gardūs patiekalai.

Apie skanėstų įvairovę galima spręsti iš instagramo nuotraukų, kurias padaro tikri keleiviai. Iš jų matyti, jog tarp prabangių valgių yra ir desertų, kurie tikrai turėtų patikti princui George`ui, princesei Charlottei ir princui Louisui. Vienoje nuotraukoje nufotografuoti pistacijomis įdaryti pyragaičiai, aplieti medumi, o kitoje – šokolado fondiu su zefyrais, trapios tešlos kepiniais ir šviežiomis braškėmis.

Papildomuose įrašuose iš 5 terminalo slaptojo restorano galima išvysti karališko lygio dekadentiškų patiekalų, įskaitant ant grotelių keptą plėšytą vištieną su salierų salotomis, prieskoniais pagardintą karšį su šiltomis avinžirnių ir salikornijų salotomis, lėtai keptus pomidorus, skrudintų baklažanų piurė, šafraninį alioli padažą ir garuose virtą jūrų ešerį su bergamočių marmeladu bei marinuotais pankoliais.

Hitrou itin svarbių asmenų skyriaus vadovė Priya Malhotra kiek anksčiau „Business Insider“ yra sakiusi: „Iš valgiaraščio galite užsisakyti tiek valgių, kiek norite.“

Pavakarieniauti Vindzoro apartamentuose, kuriuos mėgsta karališkoji šeima, yra brangus malonumas, tačiau jie yra atviri plačiajai visuomenei. Jei keleiviai nori pasinaudoti šia VIP paslauga, jie turi keliauti pirmąja arba verslo klase.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)