Kiti dalyviai galėjo išbandyti čiuožimą vandenlente ar vandens slidėmis tempiant kabeliu nemokamai, dauguma jų čiuožė vandeniu pirmą kartą. Šventės metu buvo rengiamos viktorinos, kurių laimėtojams įteikti nemokami bilietai pramogoms WaterSport.lt kabelių parke, Hyperlite firmos marškinėliai, akiniai nuo saulės, gaivieji gėrimai.

Dalyvius linksmino DJ Saulius. Sušalę dalyviai šildėsi pirtyje, norintieji patobulinti čiuožimo įgūdžius tą galėjo atlikti ant batuto, o išalkusiems buvo įrengtas didelis nemokamas grilis.

Renginio organizatoriai patikino, kad „Watersport kabelių parkas“ dirbs kasdien ir bus atviras tiek niekada tokių pramogų nebandžiusiems asmenims, tiek pažengusiems čiuožėjams. Parko
darbuotojai pasirengę ant vandenlentės ar vandens slidžių pastatyti bet kurį atvykusį.

Pažengusius čiuožėjus parkas vilios trimis čiuožimo figūromis, skirtomis įvairiems triukams ant vandens atlikti. Kabelių parke laukiami tiek pavieniai ekstremalių pramogų mėgėjai, tiek įvairias šventes švenčiančios grupės asmenų, kurioms bus taikomos ypatingos nuolaidos.

Kabelių parkai, kaip ir ekstremalios vandens pramogos sparčiai populiarėja visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje dėl kelių priežasčių: pigu ir ekologiška. Kabelių įranga neteršia nei oro, nei vandens ir neturi jokio žalingo poveikio vandens augmenijai bei gyvūnijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)