„Tai yra normalu ar keista? Mano butas turi kamerą, kuri stebi visą kambarį. Ar pasielgiau negerai ją atjungdamas? Man atrodo, kad tai yra didžiulis mano privatumo pažeidimas“, – rašė I. Timbrellas.

„Airbnb“ atstovo spaudai teigimu, tai, kad nuomojame būste naudojamas toks įrenginys, buvo nurodyta skelbime, rašoma portale „Mirror“.

Anot bendrovės, jie taiko „griežtą politiką, reglamentuojančią bet kokio įrašymo įrenginio naudojimą“, o šeimininkai privalo skelbimo aprašyme nurodyti, kad viešose arba bendro naudojimo erdvėse yra bet koks stebėjimo įrenginys. Neatskleidę informacijos apie tokius įrenginius, jie rizikuoja būti pašalinti iš platformos.

Po kurio laiko Ianas dar pridėjo, kad bute buvo daugybė musių, todėl galiausiai paskutinę minutę pavyko rasti kitą nakvynės vietą.

„Pagaliau radau vietą be paslėptų kamerų ir musių. Galiu apsimesti, jog tos baisios vietos, kuri buvo tarsi siaubo filmo pradžia, niekada nebuvo“, – komentavo jis.

Bendrovės atstovas patikino suprantantis, kad svečias galėjo patirti neigiamų įspūdžių, ir pridūrė, jog būsto šeimininkas jam grąžino visus pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)