Laidos metu išvysite jau atrastas ir dar nežinomas Žemaitijos vietas, išgirsite vietinių gyventojų ar turistų nuomonę apie laidos vedėjo jiems pateiktus klausimus, o laidos ekspertė viską išsamiai paaiškins, rašoma Žemaitijos turizmo informacijos centro pranešime žiniasklaidai.

Nauja kelionių laida „Kelionės tikslas – Žemaitija“

Keliaudami su laidos kūrėjais, jūs pabuvosite vietose, kurias verta aplankyti, pajausti, paliesti ar išragauti. Jūs susipažinsite su vietinių atstovų kuriamais produktais bei paslaugomis ir dalį jų išbandysite. Kitaip tariant, turėsite puikią progą pasimėgauti buvimu Žemaitijoje.

Pirmųjų laidų metu laidos kūrėjai pakvies jus pakeliauti po Žemaitijos sostinę – Telšius – ir paklausyti istorijų bei pasakojimų – tų ypatingų dalykų, kurie išskiria Žemaitijos sostinę iš kitų Lietuvos miestų.

Nauja kelionių laida „Kelionės tikslas – Žemaitija“

Vėliau, laidos kūrėjų lydimi, aplankysite kitus išskirtinio grožio, istorijos ar architektūros Žemaitijos miestus ir miestelius, pabuvosite turistų dažnai lankomose vietose arba ten, kur lankytojai užsuka retokai, išbandysite naujas pramogas, skonius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją