Dėl prasidėjusios koronaviruso sukeltos pandemijos begalei „Tinder“ naudotojų teko atšaukti pasimatymus ir atsisakyti kelionių. Kad žmonėms netektų kęsti vienatvės ir, kaip seniau, gyvuotų romantika, programėlės kūrėjai nutarė pasiūlyti už dyką naudotis programėlės paso funkcija, kuri šiaip jau būdavo mokama.

Taigi, naudotojai dabar turi galimybę pakeisti savo buvimo vietos informaciją nurodydami bet kurią pasaulio vietovę.

Taip tapo įmanomi virtualūs susitikimai su bet kurios pasaulio valstybės piliečiais, nesvarbu, kurioje šalyje konkrečiu metu yra programėlės naudotojas. Vadinasi, tie, kurie užmegs daug žadančias pažintis per kelis virtualius pasimatymus, galės planuoti nuostabią kelionę ir susitikimą su naujai įsiplieskusios aistros objektu, kai tik bus atšaukti kelionių apribojimai.

Nors atitinkamos programėlės nuostatos yra reikalingos tam, kad išrinktųjų žmonės ieškotų tarp tų, kurie gyvena netoliese, pažinčių programėlės politika buvo pakeista. Dabar, kaip savo buvimo vietą, naudotojai gali nurodyti bet kurią pasaulio šalį ir imti bendrauti su joje gyvenančiais žmonėmis.

Vienu metu leidžiama pasirinkti tik vieną vietą, bet jos keitimo kartų skaičius neribojamas. Verta paminėti, kad gerokai sumažėjus bendravimui tinkamų vietų, vidutinė „Tinder“ pokalbių trukmė pailgėjo net 25 proc.

Štai kaip šį pokytį pakomentavo programėlės vadovas Elie Seidmanas: „Tikimės, kad programėlės naudotojai – visi, kurie išsiilgo žmogiškojo ryšio, – naudodamiesi pasu galės nutolti nuo dabartinės karantino zonos ar vietos, kurioje yra priversti izoliuotis, ir persikelti į bet kurią kitą šalį.“

„Tai, kaip žmonės naudoja „Tinder“, kad susisiektų vieni su kitais, mus ypač įkvepia. Mes norime pakurstyti neblėstančio žmonių noro bendrauti liepsną“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)