Kaip žinome, turistai skuba įsiamžinti tiek lankydamiesi įžymiose vietose, tiek skanaudami patiekalus ar kita. Nieko nelaukę jie publikuoja tai savo socialinių tinklų paskyrose. Minėtos nuotraukos neretai yra asmenukės, kurias tenka padaryti savarankiškai.

Gauna profesionalias nuotraukas

Kelionių agentūros vis dažniau siūlo profesionalių fotografų paslaugas, kurie fotografuoja kelionių akimirkas ir kasdien pateikia profesionalių nuotraukų.

Tokia paslauga ypač sulaukė didelio turistų susidomėjimo Pietų Amerikoje. Keliautojai - pasipuošę šoka gatvėse, neria į vandenį ir džiaugiasi nuostabiomis atostogomis.

Nuotraukose gražiai atrodyti paprasčiau, jeigu jus įamžina profesionalus fotografas. Agentūra siūlo profesionalaus fotografo paslaugas nedidelėms turistų grupėms, keliaujančioms į Kolumbiją ir Nikaragvą. Kiekvieną rytą fotografas pateikia daugybę nuotraukų, kurias žmonės gali įkelti į socialinius tinklalapius.

Fotografuoja gidai

Kitos kelionių agentūros suranda keliautojams vietinių fotografų, kurie ne tik fotografuoja, bet ir aprodo miestus. Agentūrų atstovai teigia norintys užtikrinti turistams įdomias keliones ir poilsį.

„Kai galvoji, kaip gražiau nufotografavus, nesimėgauji esama akimirka“, – teigė vienos agentūros atstovas.

Kitos agentūros atstovo teigimu, anksčiau buvo įprasta samdytis fotografą vestuvėms, o dabar keičiasi žmonių požiūris, keliautojams norisi estetiškų, profesionalių nuotraukų.