Savaitgalį skrydį turėjusi Gintarė (vardas ir pavardė redakcijai žinomi – aut. past.), perskaičiusi naujienas apie spūstis Vilniaus oro uoste, į jį atvyko prieš dvi valandas. Visgi, kadangi keliavo ne piko metu, kaip pati sako, turbūt todėl patikrą praeiti pavyko gana greitai.

„Įėjusi į oro uostą, išvydau eilę, bet ji judėjo pakankamai greitai. Iš viso teko laukti apie 40 minučių. Jau prie pačios patikros manęs paprašė išimti skysčius, kompiuterį, įkroviklius, nusisegti laikrodį, nusiimti akinius nuo saulės.

Būtent nurodymas išimti įkroviklius mane nustebino, nes niekada niekur anksčiau to neteko daryti. Tiesa, apie tai jau buvau skaičiuosi komentaruose socialiniuose tinkluose. Praeinant varteliai supypsėjo, tad buvau patikrinta papildomai“, – pasakoja mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)