Iniciatorių siekis - atkreipti visuomenės, malūnų savininkų, atsakingų institucijų dėmesį į nykstančius architektūrinius eksponatus.

„Aplankysime senuosius „Sparnuočius“, kuriems reikia mūsų ir visuomenės dėmesio. Vešimės plakatus "Man reikia pagalbos" ir ant kiekvieno malūno, kuris yra apleistas, juos prikabinsime. Tegul senoji architektūra kalba mūsų balsu. Kviečiame visus kas neabejingas kultūriniam turizmui ir senajai architektūrai registruotis į žygį „Malūnų keliu“ apie 150 km.
Kviečiame galinčius prisidėti prie šios iniciatyvos verslininkus ir pavienius žmones, tapti šio žygio rėmėjais“, - kviečia organizatoriai.

Pirmojo dviračių žygio „Malūnų keliu“ sumanytojai ir iniciatoriai: Jolanta Kvedarienė ir Romualdas Juzukonis, organizatoriai: Radviliškio rajono jaunimo klubas „Mix“ ir Radviliškio miesto kultūros centras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją