Leidinio TourDom teigimu, rusai socialiniuose tinkluose atrado neįprastą būdą keliauti į užsienį – turistams į Gruziją siūloma vykti oro balionu. Skelbime rašoma, kad išvykstama iš Vladikaukazo, o nusileidžiama Gruzijos Martkopio kaime. Kelionė trunka apie valandą, o kelionės kaina yra 10 tūkstančių rublių (apie 170 eurų) vienam asmeniui.

Skelbime taip pat nurodoma, kad kaime žmogus pasitiks „turistus“ ir pase uždės antspaudą patvirtinantį sienos kirtimą. Ir priduriama, kad keleiviai be išankstinio apmokėjimo nepriimami bei prašoma sumokėti pusę kainos europietiško tipo kortele.

Apie tai informuojantis leidinys pažymi, kad toks pasiūlymas kelia abejonių dėl „keistai žemos kainos“, o ar atsirado norinčių tokiu būdu keliauti į Gruziją nenurodoma.

Tiesa, tai ne pirmas „įdomus“ pasiūlymas bėgantiems iš Rusijos. Prieš kelias dienas skubiai į užsienį norintiems išvykti rusams buvo pasiūlyta keliauti jachta. Bilieto kaina asmeniui į „pabėgimo laivą“, kuris vyksta į Turkiją, prasideda nuo 150 tūkstančių rublių (2597 Eur). Pažymima, kad jachtoje telpa daugiausia aštuoni žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją