„Man patinka skraidyti. Tai jausmas, kurio negaliu net paaiškinti. Mėgstu nuolat mokytis, o piloto profesija leidžia man tai daryti,“ – šypsosi švedė.

Moteris tapo žinoma socialiniuose tinkluose. Ji tikina, kad jai malonu, kai pasisveikindami keleiviai kreipiasi į ją vardu.

Tiesa, anksčiau Sara dirbo kirpėja ir bijojo skraidyti, tad apie pilotės karjerą negalėjo net pasvajoti. Tačiau įveikusi konkurentes, ji buvo paaukštinta pareigose. „Pirmąsyk prie vairalazdės sėdau būdama šešiolikos metų. Ši patirtis buvo nuostabi, bet baigusi mokyklą, nusprendžiau tapti kirpėja. Tačiau tik vėliau supratau, kad šis darbas ne man, todėl vėl grįžau dirbti pilote“.

„Daugelis manė, kad aš netinkama šiam darbui, bet aš žinojau, kad man pasiseks. Juk orlaiviu jus skraidina žmogus, o ne lytis,“ – prisiminė Sara. Instagram’o paskyroje ji drąsina visus siekti savo tikslų ir nieko nebijoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)