Kaip žinome, japonai yra tie žmonės, kurie pasižymi darbštumu ir dideliu darbo krūviu. Rugsėjį Japonijoje buvo pristatyta neįprasta paslauga, kurios tikslas – padėti moterims, siekiančioms karjeros ir išgyvenančioms nemažai streso darbe.

Viskas atrodo taip: norinčios pasinaudoti paslauga skambina į kompaniją, kurioje užsisako vieną iš patrauklių vyrų (jų nuotraukas jos mato internetiniame puslapyje). Kompanija yra pateikusi jų fotografijas ir aprašymus. Priklausomai nuo moters pageidavimų, ji gali rinktis: ar seksualų ir ypač patrauklų vyrą, ar intelektualų ir kuklų.
vaikinas
Po jos skambučio, jau netrukus jis atvyksta į jos darbo vietą padėti suvaldyti stresą, taikant ašarų terapiją. Minėta terapija reiškia, kad atvykęs patrauklus vyras pasistengia, kad daug dirbanti moteris išlietų visas emocijas, išsikalbėtų ir būtinai išsiverktų. Tuo metu vaikinas švelniai šluosto klientės ašaras ir guodžia ją švelniais žodžiais.
Vaikinas

Tiesa, jei klientė nėra linkusi išsipasakoti ir jai nepavyksta susigraudinti, vaikinas turi kitą būdą kaip ją pravirkdyti: jis įjungia ypač liūdną, emocionalų filmą, kurio metu dažniausiai susigraudina beveik visos dailiosios lyties atstovės. Tokia ašarų terapija, pasak kompanijos atstovų, padeda karjeros siekiančioms moterims nurimti, atsipalaiduoti ir toliau susitelkti į darbus.

Tokios terapijos kaina – 64 eurai.
Moteris