Ši oro linijų bendrovė vadinama „Janet Airlines“, kas, kaip spėjama, reiškia „Joint Air Network for Employee Transportation“ (liet. jungtinis oro susisiekimo tinklas darbuotojams). Jomis daugiausia naudojasi vyriausybės darbuotojai arba kariuomenės atstovai, rašoma portale „The Sun“.

Pilotams ir keleivių salono įgulos nariams reikia turėti „visiškai slaptą vyriausybės saugumo leidimą“.

Deja, paprastiems keleiviams į lėktuvą patekti draudžiama, o juo besinaudojantys negali atskleisti, kur skrenda ir kuo dirba.

„Janet Airlines“ lėktuvas

Šio lėktuvo kelionės kryptys yra įslaptintos, žinoma tik, kad jis skrenda tarp Las Vegaso ir 51-osios zonos Nevadoje. Tai yra bendras labai slaptos JAV karinių oro pajėgų bazės, esančios Nevados bandymų ir treniruočių poligone, pavadinimas. Kalbama, kad šioje slaptoje bazėje yra „sudužusių nežemiškų erdvėlaivių ir ateivių gyvybės formų“.

JAV karinės oro pajėgos 51-ąją zoną įsigijo 1955 m., nors CŽV ją pripažino tik 2013-aisiais.

Vis dėlto šių skrydžių informacijos oro uostų švieslentėse tikrai neišvysite.

Skrydžiai vykdomi iš slapto terminalo Harry Reido tarptautiniame oro uoste, kurį saugo ginkluoti kariai. Žmonės gali stebėti skrydžius, kai lėktuvai pakyla, tačiau prieš nusileidimą jie išnyksta iš radarų.

Nuotraukose matyti nepažymėti „Boeing 737“ lėktuvai, kurie yra balti su raudona juosta per vidurį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)