16
Kitas

Bendra informacija

Apie antrąjį Amerikos miestą dažnai galvojama kaip apie paprasčiausią kino pramonės miestą. Taip, vienas iš šešių jo gyventojų dirba kūrybinį darbą, tačiau daugelio darbas neturi nieko bendro su filmais ir TV, pavyzdžiui, mada, menai, architektūra, dizainas, muzika, literatūra ir teatras.

Kitaip tariant, Los Andželas yra vienas kūrybiškiausių pasaulio miestų. Jo muziejai ir klestinčios galerijos turi eksperimentinių pranašumų, kurių dažnai trūksta kitose kultūros sostinėse. Jis didžiuojasi daugeliu šalies įdomiausių virtuvės šefų ir turi ryškią mados bei dizaino bendruomenę, kuri kuria novatorišką architektūrą, drabužius ir grafiką.

Lyg šių faktų būtų per mažai, Los Andželas yra tobulas miestas, kuriame atpalaiduojantys gamtos kampeliai dera su metropolio malonumais. Mieste yra daug gražių pusiau laukinių parkų (pavyzdžiui, Runyon kanjonas, Will Rogers valstybinis parkas ir Griffith parkas) bei 22 mylių South Bay dviračių takas, prasidedantis šiaurėje esančiame Will Rogers valstybiniame paplūdimyje ir pasibaigiantis pietuose esančiame Playa Del Rey.

16
Kitas

Bendra informacija