Tad visiškai nenuostabu, ką rodo tyrimai – per savaitę skraidymo iki 20 procentų komercinių skrydžių keleivių išsivystytų kvėpavimo takų infekcija.

Tokiu atveju yra du pasirinkimai: apsiginkluoti rankų dezinfekavimo skysčiu ir dezinfekuojančiomis servetėlėmis arba tiesiog rinktis švaresnes oro linijas.

„Skytrax“ rengiamuose kasmetiniuose apdovanojimuose „World Airline Awards“ buvo paskelbta 2018 metų švariausia oro linijų bendrovė. Nugalėtojas išrenkamas pagal tai, kaip keleiviai vertino įvairių oro linijų švaros standartus ir kokybę. Galutinį rezultatą nulėmė tokie veiksniai, kaip sėdynių, staliukų, kilimų ir tualeto švarumas.

Švariausiomis oro linijomis buvo paskelbta pagal lėktuvų skaičių didžiausia Japonijos oro transporto bendrovė „ANA“ („All Nippon Airways“). Toliau rikiavosi Azijos oro vežėjai „EVA Air“ ir „Asiana Airlines“. Į sąrašą nepateko nei vienos JAV oro linijos.

Kelionė lėktuvu

Švariausių oro linijų TOP 10:

1. ANA All Nippon Airways
2. EVA Air
3. Asiana Airlines
4. Singapore Airlines
5. Japan Airlines
6. Cathay Pacific Airways
7. Qatar Airways
8. Swiss International Air Lines
9. Hainan Airlines
10. Lufthansa

Kasmetiniai „Skytrax“ apdovanojimai, dažnai vadinami aviacijos pramonės „Oskarais“, pasikliauna tuo, kaip keleiviai reitinguoja oro transporto bendrovių kokybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)