Anot „Tiketa Tour“ bendrovės vadovo Gvido Aukštuolio, išskirtinių atostogų partneriais tapo tik trys geriausiai Hurgadoje vertinami viešbučiai, kurie buvo atrinkti konkurso būdu gegužę.

„Prabangių atostogų kelionės atranda savo klientus Lietuvoje, tad nutarėme būti pirmaisiais, kurie pasiūlys tai, apie ką buvo sunku net įsivaizduoti“, – sako jis.

G. Aukštuolio teigimu, po konkurso buvo atrinkti tokie viešbučiai, kurių aptarnavimo standartai sulaukė ne tik aukščiausių tarptautinių įvertinimų, bet ir pasaulio turtingųjų asmeninių rekomendacijų.

„Jie laužo visus stereotipus apie Egiptą, pradedant aptarnavimu, baigiant niekur neteikiamomis paslaugomis“, – sako jis.

Brangiausiai kainuosianti savaitė Egipte – „Rixos Premium Magawish“ 5* Hurgada viešbutyje su viskas įskaičiuota (UAI). Tai pats naujausias ir prabangiausias viešbutis Hurgadoje, atidarytas 2021 m., turintis nuosavą banglenčių ir nardymo klubą. Viešbučio vilų dydis siekia beveik 1000 kv. M. (944 kv.m.), turi asmeninius liokajus, vaikų aukles. Keturių miegamųjų kambarių vilą supa privatus sodas su baseinais, o savaitė poilsio joje kainuoja – 54 000 Eur, tuo tarpu už penkis kartus mažesnę sumą – 9 500 Eur bus galima apsistoti kuklesnėje viešbučio viloje, kurios dydis – 240 kv. m.

„Pasirinkę atostogas čia galės mėgautis skirtingų pasaulio virtuvių patiekalais, penkiuose restoranuose, gėrimais dešimtyje skirtingų barų, SPA paslaugomis ir masažais, aktyviai sportuoti ar net jodinėti žirgais“, – sako bendrovės atstovė Neringa Kurtinaitienė.

Tuo tarpu norintys atrasti naujus Egipto svetingumo standartus, galės apsistoti geriausiai „Tripadvisor“ įvertintame viešbutyje Hurgadoje – „Steigenberger Pure Lifestyle“ 5*. Jį pasirinkę galės žaisti biliardą baseine, mėgautis išskirtiniais DJ vakarėliais ar panoraminiais 110 kv. m. dydžio „penthouse“ tipo kambariais su terasomis ir individualiais baseinais, įrengtais specialiais skandinavų dizainerių baldais.

Bendrovės vadovo teigimu, trečias viešbutis, kuris buvo pasirinktas išskirtinėms atostogoms Egipte rudens ir žiemos sezonui – šalies golfo entuziastams.

„Sporto turizmas palengva atranda savo klientus Lietuvoje, tad rudenį nutarėme skraidinti ir į vieną geriausių golfo aikštynų Egipte turintį viešbutį“, – sako jis.

Bendrovės sporto entuziastams siūlomas „Steigenberger Makadi“ viešbutis yra apsuptas 18 duobučių „championship“ tipo ir 9 duobučių „executive“ golfo aikštynais, kuriame atostogų savaitė „suite“ tipo 132 kv.m., apartamentuose su terasa ir privačiu baseinu kainuos nuo 1 700 Eur.

„Šis, nedidelis, tik 93 numerių viešbutis skirtas ieškantiems tikriems golfo aistruoliams“, – sako G. Aukštuolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)