Viena Oregono gyventoja pati įsitikino, kad tai įmanoma – po ketverių metų turistei buvo grąžintas jos bagažas. 2018 m. „United Airlines“ oro linijomis į Čikagą skridusios keleivės lagaminas pasimetė. Pasak moters, ji daug mėnesių bandė susigrąžinti savo daiktus, tačiau oro linijų bendrovė atsakė, kad nežinanti, kur yra jos bagažas.

„Staiga man paskambino iš Hjustono, Teksaso valstijoje, ir pranešė, kad rado mano bagažą. Maniau, kad tai klaida, nes bagažas buvo dingęs prieš ketverius metus“, – „NY York Post“ citavo moterį. Kažkokiu neįtikėtinu būdu lagaminas atsidūrė Hondūre, o oro linijos negalėjo paaiškinti, kaip tai nutiko.

Turistė lagamine rado visus savo daiktus: drabužius, papuošalus, akinius, nešiojamojo kompiuterio įkroviklį, plaukų džiovintuvą ir drabužius, kuriuos buvo nupirkusi savo dukroms. „Labai džiaugiamės, kad po daugelio metų pavyko išspręsti šią problemą“, – sakė "United Airlines" atstovas spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)