„Ornamentas ir nusikaltimas“ kūrybinių pratybų programa:

Kūrybinės pratybos atspaudų, inspiruotų industrijos kaip dekoro įvairiose medžiagose ir gaminiuose. Dirbtuvėms vadovaus ir eksperimentuoti padės grafikos dizainerė Dovilė Džervutė.

Ar jauti simpatijas įvairioms tūrinėms geoformoms? Norėtum jas kurdamas rasti ir praktišką pritaikomumą joms? Tai padaryti padės architektas, VDK interjero dizaino katedros vedėjas Hernikas Semenovičius.

Meninio veidrodžių dekoravimo kūrybinės pratybos „Pasižiūrėk į veidrodį kitaip“. Dirbtuvėms vadovaus architektūrinio meninio stiklo dailininkė ir dailės akademijos monumentaliosios tapybos ir scenografijos katedros vitražo studijų programos dėstytoja Neringa Vasiliauskaitė.

Ar turi milijoną nereikalingų atraižų? Atsinešk ir susikurk kažką naujo dalyvaudamas kūrybiškų segių dirbtuvėse! Dirbtuvėms vadovaus profesionali „Verpalų“ mezgimo stilistė ir VDK dėstytoja Liucina Kot.

Sukurk šviestuvą iš neįprastos medžiagos. Tūrinių šviesos objektų iš vilnos popieriaus kūrimo pratybos, kurias kuruos tekstilininkė, VDK dėstytoja Julija Vosyliūtė.

Atsirask ant Didžiojo kanjono krašto per akimirką... O galbūt nori lipti dangoraižiu?

Foto montažo technikos kūrybinės dirbtuvės, kurioms vadovaus dizaineris Jaroslav Daveiko.

Susikurk mini scenografiją ir atsirask duonos skulptūrų parke. Dirbtuvėms vadovaus fotografė ir video menininkė, VDK dėstytoja Aurelija Maknytė.

Cianotipija? Kas tai? Ateik ir sužinosi! Susikurk savo meno kūrinį neįprastu būdu. Kūrybinėms pratyboms vadovaus VDK fotografijos technologijų dėstytojas Gintas Kavoliūnas.

Paversk šviestuvais industrinius objektus. Kūrybinėse pratybose tau padės VDA aspirantas ir VDK dėstytojas Mantas Lesauskas.

Susikurk išskirtinį trafaretą ir dekoruok drabužius, parsinešk namo ir dekoruok sienas, galbūt savo sode išformuok veją… Trafaretų kūrybines pratybose jums padės VDK studijuojantys gatvės meno profesionalai – Darius Janonis, Paulius Macevičius, Algirdas Padleckis – Ogis.

19 val. Mada – tai Jūs ir mes!
Visos dienos kūrybinių dirbtuvių mugę vainikuos VDK mados dizaino katedros studenčių eksperimentiniai kūrybiniai bandymai. Mados kolekcijas demonstruos kūrybinių dirbtuvių svečiai.

Renginio vieta: VDK loftas (Kauno g. 34); laikas: Gegužės 14 d., 12-19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją