Su „Ryanair“ praeitą sekmadienį skridęs Aleksandras sakė, kad į lėktuvą keleiviai buvo susodinti laiku, šis pagal tvarkaraštį turėjo pakilti 19:05 val.

„Stovėjome apie 20 minučių, o tuomet per garsiakalbį pasakė, kad pilotas pametė savo asmens dokumentą, todėl lėktuvas negali išskristi. Paprašė keleivių apsižiūrėti, ar nemato jo dokumento. Niekas nerado. Buvo atėję kiti darbuotojai į lėktuvą, kažką tarėsi. Galiausiai iš viso laukėme apie 40 minučių“, – prisiminė keleivis.

Ryanair

Aleksandro teigimu, lėktuvas buvo didelis, juo skrido apie 200 žmonių, todėl buvo tokių, kurie piktinosi, kodėl reikia laukti.

„Įgula labai atsiprašinėjo. Keista situacija, o kartu ir juokinga. Įdomu, kodėl oro uostas neišleido dėl kažkokio asmens dokumento“, – svarstė vyras.

Niurnbergo oro uosto atstovas Janas Beinßenas nurodė, kad negali teikti jokios informacijos apie oro linijų reikalus.

Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas patvirtino, jog lėktuvas į Vilnių vėlavo atskristi apie valandą laiko.

„Ryanair“ atstovas Delfi patvirtino, kad kovo 3 dieną iš tiesų susiklostė tokia situacija.

„Skrydis iš Niurnbergo į Vilnių prieš pakilimą buvo trumpam atidėtas, kai vienas iš įgulos narių nerado savo asmens tapatybės dokumento. Siekdami sumažinti trikdžius, greitai pasirūpinome, kad skrydį vykdytų atsarginis įgulos narys“, – teigė atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)