Antroje vietoje yra Australijos parkas Kakadu – jame turistai gali susidurti su jūrų krokodilais – pačiais pavojingiausiais ropliais pasaulyje. Šio parko restoranuose siūloma paragauti šio krokodilo mėsos kepsnio.
Kakadu nacionalinis parkas, Australija
Trečioje vietoje atsidūrė Tanzanija, kurioje gyvena didžiausia pasaulyje liūtų populiacija – turistai čia važiuoja norėdami sudalyvauti safario išvykose, nepaisydami faktų, kad pastaruoju metu padažnėjo plėšrūnų agresijos atvejų.
Tanzanija
Ketvirtąją vietą užėmė Kanados provincija Manitoba, ties kurios šiaurinėmis ribomis gyvena daugybė baltųjų lokių.
Šiaurės pašvaistė netoli Churchill, Manitoba (Kanada)
Penktoje vietoje yra Indijos nacionaliniai parkai, kuriuose galima paganyti akis į Bengalijos tigrus-žmogėdras.
Sąraše taip pat yra vietos, kuriose gyvena Venesuelos anakondos, Indonezijos Komodo varanai, Amazonės piranijos, Amerikos lokiai-grizliai ir Meksikos gigantiški kalmarai.

Floridos universiteto mokslininkų, analizavusių nuo 1991 metų sukauptus statistinius duomenis, teigimu, kasmet JAV dėl ryklių užpuolimų žūva po 0,4 žmogaus – o tai reiškia, kad rykliai žmogui yra mažiau pavojingi plėšrūnai už daugelį kitų.

Pumos kasmet nusineša 0,6 gyvybių, gyvatės – 15, šunys – 18, o elniai – 180 (elnių aukomis dažniausiai tampa automobiliuose keliaujantys asmenys, žūvantys avarijose, įvykusiose dėl susidūrimo su elniais).
Elnio patelė kerta judrią gatvę